загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кременчуці розпочали сезон оздоровлення людей похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це на щотижневій апаратній нараді повідомила заступник міського голови Ольга Усанова. Вона зазначила, що кременчуцькі пенсіонери та ветерани відпочиватимуть на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник».

Оздоровча зміна триватиме протягом шести днів. У позаміському таборі для оздоровлення таких відпочивальників створені всі умови з урахуванням їх побажань і інтересів. Ольга Усанова наголосила, що надаються такі послуги кременчуцьким пенсіонерам за рахунок коштів міського бюджету.

29 серпня в табір заїхало 142 чоловіка. Вцілому, у рамках 4 змін планується охопити таким видом оздоровлення близько 600 людей похилого віку.

 

Джерело:
До списку новин