загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корисні поради: несподівані та цікаві способи застосування харчової плівки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Харчова плівка - річ, без якої ми вже майже не уявляємо домашнього господарства. Здавалося б, ну чого ще можна не знати про звичайнісіньку харчову плівку? Але виявляється, що деякі люди використовують її так, що відразу і не здогадаєшся. Отже, що можна робити з плівкою? Пропонуємо 10 несподіваних способів застосування харчової плівки для тих, хто любить усе нове і корисне.

Заклеїти вікна

Якщо сильно дме з вікон, підклейте в ці місця харчову плівку, щоб швидко закрити щілини.


Позбавитися від плодової мушки
Налийте в склянку білого вина або просто води із засобом для миття посуду, накрийте його плівкою і зробіть у ній кілька маленьких отворів. Потрапивши всередину, мушки вже не зможуть вибратися назад.
Зберегти банани

Оберніть ніжки бананів плівкою, і вони не будуть чорніти і сохнути.

Захистити полиці холодильника

Хочете рідше мити холодильник? Тоді використовуйте плівку для захисту скляних полиць. Вона майже не помітна, зате замість того, щоб відмивати полиці, достатньо лише зняти стару плівку і замінити новою.
Зробити поїльник - непроливайку

Якщо боїтеся, що малюк проллє на себе сік або будь-який інший напій, накрийте склянку плівкою і зробіть отвір для трубочки.

Використовувати під час ремонту

Щоб валик не висихав в перервах між роботою, обгорніть його плівкою. Так само можна вчинити і з відром з фарбою. Кришка відкриється легше, якщо банку спершу обернути плівкою.

Відновити рум'яна і тіні

Не викидайте компактні рум'яна або тіні тільки тому, що вони розсипалися. Додайте кілька крапель спирту, а потім міцно оберніть коробочку плівкою. Акуратно притисніть пальцями або чистою ложкою. Готово - косметика, як нова.

Зварити яйця пашот

Все ще не вмієте їх готувати? Вам допоможе харчова плівка. Покладіть її на краю миски, змастіть рослинною олією, розбийте в неї яйце, а потім скрутіть, міцно затягнувши кінці. Після цього просто покладіть яйце в киплячу воду і почекайте 4-5 хвилин.

Зробити косметичну маску

Будь-які маски для очищення шкіри, особливо з ефектом розпарювання, працюватимуть ще краще, якщо поверх нанесеного засобу накласти харчову плівку.

Також така процедура сприяє схудненню. Змішайте теплу водою з какао порошком, додайте столову ложку оливкової олії і нанесіть на стегна та живіт. Оберніться харчовою плівкою і відпочиньте 30 хвилин, лежачи під ковдрою. Така маска розгладжує та підтягую шкіру, робить її м'якою. 

Відбити м'ясо
Скоріше за все, ви не здогадувалися, але плівкою варто накривати сире м'ясо, коли ви відбиваєте його для смаження. Робити це потрібно для того, щоб не відтирати потім бризки з кухонною плитки і стільниці.
Для міксера і блендера

У такий же спосіб можна обернути і миску з заглибним блендером, щоб бризки не потрапляли на найближчі поверхні.

Міні-теплиця

Для того щоб будь-яке насіння рослин швидше зійшло, досить лише після посадки і рясного поливу закрити горщик плівкою. Це вбереже паростки від пересихання, і вони зійдуть набагато швидше.

Шампуні і гелі в цілості

Щоб у валізі не пролилися шампуні і гелі для душу, необхідно лише зняти з них ковпачки, замотати горлечко харчовою плівкою і знову закрити тюбики. Такий спосіб вбереже і косметику від витікання, і речі від забруднення косметикою.

 

Джерело:
До списку новин