загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волинський національний університет імені Лесі Українки буде співпрацювати з етнопарком Ладомирія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Волинський національний університет імені Лесі Українки продовжує розширювати горизонти співпраці. 20 червня делегація ЗВО відвідала етнопарк «Ладомирія» у місті Радивилів на Рівненщині.

Участь у поїздці взяли ректор Університету Анатолій Цьось, проректори Юрій Громик і Наталія Благовірна.

На делегацію Лесиних людей очікував голова громадської організації «Центр дослідження і відродження Волині», керівник етноцентру «Ладомирія» Володимир Дзьобак, який особисто провів фахову екскурсію територією локації.

Він розповів про цікавинки та тематичне наповнення експозицій, поділився концепцією подальшого розвитку й розбудови «Ладомирії». Ладомирія Лесині люди мали змогу приміряти автентичний український одяг, спробувати як працюють ткальні верстати, скуштувати смачну кухню.

Делегація Університету ознайомилася з локаціями «Ладомирії», серед яких – музей під відкритим небом (скансен), ткацька майстерня, музей автентичного одягу, воркшоп-простір, ресторація «Аустерія».

Анатолій Цьось і Володимир Дзьобак обговорили деталі співробітництва, домовилися про наступну зустріч. Окрім цього, вони підписали меморандум про співпрацю, який включатиме організацію та проведення науково-практичних конференцій, методичних і навчальних семінарів, круглих столів, виконання спільних науково-дослідних робіт, організацію підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, проведення практик для студентів тощо.

«Ладомирія» – це мультиформатний культурний простір, який реалізовує проєкти з поширення та популяризації культурного коду українців. Серед діяльності ентопарку – дослідження культури, побуту, звичаїв і традицій Волині.

«Ладомирія» виборола перемогу в номінації «Регіональний прорив» найпрестижнішої туристичної премії країни Ukraine Tourism Awards 2021.

Джерело:
До списку новин