загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Києві планують побудувати концертний зал-трансформер

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві планують побудувати новий культурно-діловий центр з багатофункціональною концертною залою. Відповідний договір про співпрацю був підписаний КМДА та ТОВ “Театр пісні Алли Пугачової”, передає кореспондент  УНН.

“Концертний зал-трансформер вміщуватиме від 3 тис. до 14 тис. глядачів. Це тільки десята частина самого проекту, також будуть виставкові зали на 6 тис. кв м, а також кінотеатри та інші об’єкти інфраструктури”, - повідомив директор управлінської компанії PMI Євген Фінкільштейн.

За його словами, вартість проекту складатиме 400-450 млн дол за кошт інвестора. Термін будівництва - до 2 років.

Як повідомив головний архітектор міста Києва Сергій Целовальник, проект планують розташувати на земельній ділянці в 4 тис. га. Поки розглядаються три земельні ділянки в 11-му мікрорайоні “Позняки західні”. За його словами, в місті необхідність такого будівництво є в потребі великих концертних майданчиків для світових зірок, але в Києві вже давно не будували нової арени, а існуючі не можуть відповідати усім вимогам.

“Це місце пов’язане з майбутнім діловим центром “Київ-сіті”. Не дивлячись на складнощі земельного законодавства, я думаю, що ми зможемо знайти інвестора”, - повідомив С.Целовальник.

До списку новин