загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волонтер з Тернопільщини Олексій Єлхін продав родинні реліквії для допомоги фронту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для допомоги фронту екс-силовик продав родинну колекцію ікон.

«Дорогі друзі! Наша волонтерська група благодійного фонду „Друзі — разом до перемоги“ разом з колишнім співробітником СБУ на пенсії Олексієм Єлхіним раді передати нашим бійцям на фронт 8 дронів та 15 рацій моделі Hytera PD405, а також засоби особистої гігієни, теплі речі та продукти харчування (консерви, тушонка, чай, кава, їжа швидкого приготування, засоби від комарів).

Задля допомоги нашим воїнам колишній співробітник правоохоронних органів, а нині пенсіонер Олексій Єлхін з Тернопільщини, продав сімейну колекцію ікон. Також особлива подяка за допомогу у зборі теплих речей та продуктів харчування місцевим підприємцям та односельчанам Олексія», — йдеться в повідомленні.

Джерело:
До списку новин