загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Плетуть маскувальні сітки та в’яжуть шкарпетки. Як люди з інвалідністю та пенсіонери з Дніпра допомагають ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Дніпрі люди з інвалідністю, що навчаються у відділенні професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації Міського центру соціальної допомоги, виготовляють шапки й українські стяги для військовослужбовців Збройних сил України.

Про це сказано у пресрелізі Дніпровської міської ради, який отримало Суспільне. За час повномасштабного вторгнення жінки виготовили та передали більше ніж 600 виробів для військових – маскувальних костюмів та сіток, флісових шапок та балаклав, трипалих рукавиць тощо.

Плетуть маскувальні сітки та в’яжуть шкарпетки. Як люди з інвалідністю та пенсіонери з Дніпра допомагають ЗСУ. дніпро, зсу, допомога, пенсіонер, інвалідністьФото: Дніпровська міська рада У класі шиття навчаються 11 людей з інвалідністю.

Також допомогають й відвідувачки відділення денного перебування Дніпровського міського територіального центру. Плетуть маскувальні сітки та в’яжуть шкарпетки.

Як люди з інвалідністю та пенсіонери з Дніпра допомагають ЗСУ. 

Джерело:
До списку новин