загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Волині пенсіонерки з Ківерців шиють бурки для військових: навіщо це рішення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Волинській області 11 волонтерок-пенсіонерок із міста Ківерці Луцького району щодня шиють тепле зимове взуття для українських захисників на передову. Про це розповіла волонтерка Лідія Власюк Суспільному, пише Рубрика.

У чому проблема? Чим нижча температура, тим більше нашим воїнам потрібні теплий одяг і засоби для зігріву — у бліндажах і окопах вогко та холодно. У Міноборони запевнили, що забезпечення українських захисників зимовою екіпіровкою вирішене.

Замовлення на теплі речі постійно відшиваються. Окрім того, допомогти з цим Україні пообіцяли й західні партнери. Але долучитися до того, аби нашим захисникам було трішки тепліше, може й кожен з нас. Так, на Волині волонтерки-пенсіонерки із міста Ківерці Луцького району щодня шиють тепле зимове взуття для українських захисників на передову.

"Українські бійці потребують теплих речей", наголосила волонтерка. Як розповіла Власюк, від початку грудня минулого року вже пошили 180 пар бурок для Збройних сил. "Будемо шити, бо треба хлопцям допомагати. В перший день прийшли до нас ті дівчата, що торік шили. Вони принесли нам лекала, і дали інструктаж, як шити. Тому, якщо є потреба в валянках, звертайтеся до нас", — говорить вона.

Джерело:
До списку новин